CONSULT-LINE

De peste 15 ani compania Consult Line este un partener esential in industria organizarii de targuri si expozitii oferind o gama variata de servicii: proiectare - constructie si amenajare de standuri expozitionale, organizare de targuri si expozitii, simpozioane, intalniri de afaceri, lansari de firme si produse, servicii de consultanta de marketing, branding si relatii publice.

Scopul nostru este acela de a furniza in mod constant cele mai bune servicii clientilor nostri, de a oferi garantia realizarii unui proiect sau eveniment la cele mai inalte standarde si de a crea parteneriate pe termen lung.

In continuare, va propunem o scurta incursiune in activitatea derulata de catre compania noastra:

Istoric

Compania Consult Line a organizat participarea a peste 400 companii (din Romania si Ungaria, in special) la peste 18 evenimente expozitionale din 5 tari, dintre care amintim: Construct Expo Antreprenor, Targul de Turism al Romaniei, Romcontrola & Romenvirotec, Construct Expo Utilaje, Construct Expo Ambient, Indagra Food & Drink, All Pack, Tibco, Advertising Show, Tib, Indagra Farm, Plovdiv Fair (2000-2009), Thessaloniki International Fair, Belgrad Fair (2000-2009) si Thailanda Expo 2007. Intre anii 2003 – 2010 compania noastra a fost agent pentru Ungaria si Tailanda al Romexpo.

Incepand cu anul 2007 am devenit agentul exclusiv pentru Romania al Reed Expo Group, cea mai importanta companie organizatoare de targuri si expozitii la nivel mondial, avand un portofoliu de 460 de expozitii in 34 de tari. Evenimentele Reed Expo pe care le promovam in Romania sunt: Equip Hotel - cel mai mare eveniment horeca din Europa desfasurat in Paris, Franta, Bauen & Energie - expozitie de contructii desfasurata in Viena, Austria.

Incepand cu anul 2011 compania Consult Line a devenit agent pentru Ungaria al EUROEXPO.

Stiri

Termeni și condiții   Confidențialitate   Cookies