Consult Line este constructor oficial al Salonului Auto Bucuresti & Accesorii, cel mai mare eveniment auto national desfasurat pe o perioada de 11 zile la Romaero Baneasa.

PicMonkey Collage

Consult Line a fost constructor oficial al Sibiu Wedding Days, eveniment desfasurat in perioada 25 - 27 ianuarie 2013 la Sala Transilvania Sibiu.

Candelabre Viena - Centrul Vechi m

Incepand cu 19 Noiembrie pana pe 3 Decembrie, instalatiile de Craciun din Viena vor fermeca Bucurestiul. Va asteptam pe strada Lipscani din Centrul Vechi pentru a admira candelabrele de Craciun identice cu cele care stralucesc in Graben, Viena.

DSC 0008

Incepand de pe 10 pana pe 14 Octombrie va oferim cele mai bune motive pentru a va petrece vacanta de iarna in Austria. Fie la schi, pentru a admira peisajele uimitoare sau pentru relaxare la SPA sau shopping.

Sambata, 19 Mai 2012, pe langa opere de arta de mare valoare, ateliere, mini-recitaluri si concerte de jazz, vizitatorii Muzeului National de Arta au avut ocazia sa admire Viena intr-o forma inedita.

Cea mai mare expozitie de real estate din lume

Prin prisma numarului de companii expozante si a suprafetei totale, MIPIM este cea mai mare expozitie imobiliara din lume. Anual, la Mipim, se intalnesc cei mai importanti jucatori din piata de real estate pentru a descoperi cele mai importante proiecte de real estate interantionale, a intalni viitori parteneri de business si a incheia afaceri pe durata celor 4 zile ale evenimentului.

Expozitie internationala adresata industriei de retail

MAPIC reprezinta o expozitie unica dedicata industriei de retail. La Mapic iau parte cele mai importante companii din retail si real estate. Aici aveti ocazia de a descoperi cele mai inovative proiecte de retail, de a stabili noi parteneriate si incheia afaceri precum si a afla cele mai noi tendinte din industria de retail.

Incepand cu anul 2006, MIPIM Asia reprezinta evenimentul premium adresat profesionistilor de real estate din Asia. La Mipim Asia veti descoperi cele mai noi tendinte, proiecte si oportunitati din industria de real estate. Anul 2012 vine cu un nou format – pe langa expozitia imobiliara in sine vor avea loc si 3 evenimente dedicate, Investment Summit, Retail Summit si Sustainable Property Expo, care va vor permite o intelegere mai complexa a pietei de real estate din Asia.

Eurasia Packaging (www.packagingfair.com) reprezinta una dintre cele mai importante expozitii internationale dedicata industriei ambalajelor ce va avea loc in perioada 12 – 15 Septembrie 2013 in Istanbul Turcia.

Stiri

Termeni și condiții   Confidențialitate   Cookies